Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία post thumbnail image

Η Διονυσία Βαλλιανάτου γνωστή σε όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και μίλησε με την Σπυριδούλα Αναλυτή για το «The Happiness project».

Όπως είπε, γίνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων προσφοράς του ιδρύματος «Ο Σωτήρ» και αυτό που θα γίνει, θα γίνει με σκοπό τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να μοιράσουν όλοι ευτυχία.

Ένα δρομικό αγώνισμα και μια κολυμβητική διαδρομή θα συνθέσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα ζωγραφιστούν χαρούμενα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα, που είναι και ο στόχος της Διονυσίας Βαλλιανάτου.

Η ανιδιοτέλεια και το πάθος την βοήθησαν να οργανώσει με το καλύτερο τρόπο το project  που η αποδοχή του κόσμου μπορεί να το κάνει να καθιερωθεί κιόλας!

Ακούστε την Διονυσία Βαλλιανάτου

Related Post

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικόΆποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Ο υποψήφιος βουλευτής με  το κόμμα «Δημιουργία ξανά» στο Μεσολόγγι, Κώστας Αραβαντινός, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκθέσει την άποψή του για το μεταναστευτικό-

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτος, αναφερόμενος σε κάποια χρόνια προβλήματα της περιοχής του τα οποία λύθηκαν.

Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5

Μετά την σύσταση της νέα Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο Βίκτωρ Ρουχωτάς βρέθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, και μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει η νομαρχιακή.