Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ post thumbnail image

Υποψήφια με την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» για μια ακόμα φορά η κα Ευανθία Γαϊτανίδου. Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται στις εκλογές.

«Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση αυτών των εκλογών θα είναι χειρότερη από τις προηγούμενες» ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι η Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα συμπράξει με άλλα μνημονιακά κόμματα. «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  πρέπει να ψηφιστεί, για να περιορίσει λίγο την εφαρμογή των νόμων μαζί με τους εργαζόμενους».

Σχετικά με τα κόμματα της αριστεράς  η κα Γαϊτανίδου θεωρεί ότι το ΚΚΕ διασπά το κίνημα και δεν υπάρχει η επίδραση που θα έπρεπε να υπάρχει για όλα αυτά που διεκδικεί ο κόσμος. «Η νεολαία πρέπει κάτι να κάνει γιατί δεν μπορεί να ζήσει με αυτές τις συνθήκες» ανέφερε σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός, ότι πολύ νέοι έφυγαν από την Ελλάδα και δεν θα γυρίσουν.

Η κα Γαϊτανίδου υποσχέθηκε ότι πάντα θα βρίσκονται κοντά στον κόσμο. Εξορύξεις, κατασπατάληση δημόσια περιουσίας, ακίνητα του δημοσίου βρίσκονται στην ατζέντα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο και θα συγκρουστούμε για να τα πετύχουμε».

:

Related Post

Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Γιάννης Λυκούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν παρέστη στην

Βασίλης Λεβέντης: «Όταν μια χώρα δεν μπορεί να λάβει μέτρα, τότε αυτό δεν είναι κράτος»Βασίλης Λεβέντης: «Όταν μια χώρα δεν μπορεί να λάβει μέτρα, τότε αυτό δεν είναι κράτος»

Στον Δημήτρη Αλοΐζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή , στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της  Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, για μια ανασκόπηση και  ένα σχολιασμό