Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου post thumbnail image

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα», μίλησε το μέλος του ΔΣ του Παλληξουριακού, Παναγιώτης Κονταρίνης εν’ όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αναφέρθηκε αρχικά στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα (ΔΑΚ Αργοστολίου) όπου όπως τόνισε όταν υπάρχει βούληση, συνεννόηση αλλά και επιμονή όλα γίνονται.

«Ο Παλληξουριακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του. Συνεχάρη τον Πυλαριακό για την συμμετοχή του στον τελικό και επισήμανε ότι θα αντιμετωπίσει την αντίπαλη ομάδα σαν ίση, παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ληξουρίου παλεύει για κάθε τρόπαιο και για κάθε τίτλο.

Τέλος, ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ευχήθηκε να μην υπάρξει το οτιδήποτε (τραυματισμοί, επεισόδια κλπ) και επίσης τώρα που πλέον υπάρχει το γήπεδο, αν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί ο αθλητισμός  στο νησί μας.

Related Post

Μάκης Μεταξάς: «Κερδίσαμε την μάχη και όχι τον πόλεμο»Μάκης Μεταξάς: «Κερδίσαμε την μάχη και όχι τον πόλεμο»

Ο τέως Νομάρχης Μάκης Μεταξάς φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική  εξέλιξη αναφορικά με τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στον Θολωτό Τάφο των Τζανάτων.

Τραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο ΙθάκηςΤραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο Ιθάκης

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ευχηθούν στο