Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Μάκης Καούκης.

Με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου αφαλάτωσης, ο κος Καούκης ξεκίνησε, κάνοντας μια πολύ σημαντική επισήμανση, ότι υπάρχουν περιοχές στο Αργοστόλι όπως οι λαϊκές κατοικίες, το δίκτυο ύδρευσης δεν έχει αλλάξει (υπάρχουν ακόμα αμιαντοσωλήνες). Ως εκ τούτου, δεν θα είναι πόσιμο το νερό για όλους τους κατοίκους. Ανέφερε μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έκανε λάθος στο Δημοτικό Συμβούλιο που είπε ότι οι λαϊκές κατοικίες έχουν αναβαθμιστεί καθώς σύμφωνα με τον κο Καούκη η περιοχή είναι πλήρως υποβαθμισμένη.

Ο καλεσμένος αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που εκτελούνται στο Αργοστόλι, τονίζοντας ότι όλοι ταλαιπωρούνται και δεν γίνονται έργα που να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα του πολίτη.

Έκανε μια αναδρομή στις εποχές που εργάστηκε και στην παραλία Αργοστολίου όταν στρώθηκε το γουλί  αλλά και σε έργα που έχει κάνει στο κοιμητήριο του Δραπάνου, όπου όπως είπε, ο ίδιος είχε κάνει πρόβλεψη για ράμπες αναπήρων.

Ακούστε τον κο Καούκη.

Related Post

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της ΚεφαλονιάςΟ πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την παραχώρηση του γηπέδου Φρακλάτων στον Δήμο. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και εμείς αλλά και τα σωματεία, καθώς

Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και το Εμπορικού Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σπαθής αναφέρθηκε πρωτίστως στο γεγονός ότι όλες οι επιχειρήσεις παλεύουν

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά» Ο πρόεδρος της εταιρείας Hellenic Seaplanes, Νίκος Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»,