Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μετά την ανακοίνωση του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ανέφερε ότι ο κόσμος θα αποφασίσει για το αν θέλει να συνεχιστούν τα έργα που δίνουν μια άλλη όψη στο νησί και το έχουν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα τόνισε ότι ήδη υπάρχουν έτοιμες μελέτες έργων για την επομένη των εκλογών, για όποιον αναλάβει την Ιθάκη.

«Οι μάχες δεν δίνονται μέσα από γραφεία»

Αναφερόμενος στα όσα έχει πετύχει έως σήμερα είπε: «Δεν υπάρχει επάγγελμα Δήμαρχος. Προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό το κάναμε πηγαίνοντας στα υπουργεία και όχι από το γραφείο».

Ο κος Στανίτσας απαρίθμησε και μερικά από τα καλά γεγονότα στον τομέα της υγείας με καινούργιο ακτινογράφο αλλά και ενδιαφέρον μιας γιατρού να  παραμείνει στην Ιθάκη αλλά επισήμανε ότι ο δήμος βοηθάει τους γιατρούς προσφέροντάς τους στέγη.

«Στα θέματα παιδείας πάμε πολύ καλά και έχουμε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια και το λιμάνι θα ολοκληρωθεί σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια.

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: «Μεγάλο πρόβλημα η ασάφεια με τα Λιμενικά Ταμεία»Διονύσης Στανίτσας: «Μεγάλο πρόβλημα η ασάφεια με τα Λιμενικά Ταμεία»

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  προκειμένου να δώσει μια ενημέρωση σχετικά με το νησί και τα όσα συμβαίνουν

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Καβαλλιεράτος, ο οποίος περιέγραψε ως πολύ δύσκολη την κατάσταση στον Καραβόμυλο, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοΪού. «Οι γιατροί και ο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!

Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά τις περιφερειακές εκλογές  και ευχαρίστησε όλους όσους των ψήφισαν  και όλους όσους εργάστηκαν και κόπιασαν μαζί του τα