Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ανουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη

Ανουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη

Ανουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη post thumbnail image

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos 96,5 ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος και κλήθηκε να απαντήσει πολύ καίρια ερωτήματα, για σχολεία, για έργα και γενικότερα για το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το σοβαρό θέμα των σχολείων, την αποκατάστασή τους και την απάντηση των κτιριακών υποδομών και ο κος Ανουσάκης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει είναι γραφειοκρατικά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Προσπαθούμε ώστε όλα να γίνουν νόμιμα και θα υπάρξουν καθυστερήσεις». Μάλιστα επισήμανε και τον ρόλο του υπουργείου που όπως ανέφερε, δεν βοηθάει την Δημοτική Αρχή γιατί δεν είναι φίλα προσκείμενη προς την κυβέρνηση. Βέβαια, θέλησε να κάνει και έναν διαχωρισμό των ευθυνών περιφέρειας- δήμου, σχετικά με την αρμοδιότητα του καθενός στα έργα.

Στην συζήτηση θέλησε να μπει και ο κος Διονύσης Αραβαντινός. Έκανε παρέμβαση για τα σχολεία της Παλικής αλλά και τα έργα που δεν έχουν γίνει ακόμα, με μια πολύ γόνιμη και υγιή αντιπαράθεση με επιχειρήματα.

Τέλος ο κος Ανουσάκης μίλησε για το καταφύγιο του Αθέρα, τον τουρισμό και τον πολιτικό ανταγωνισμό.

Ακούστε την εκπομπή:

 

Related Post

Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος θέλοντας και ο ίδιος από την πλευρά του να αναφέρει τα προβλήματα που εντοπίζονται στην

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνηΔιονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτεςΔιονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.