Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Ρουχωτάς: Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη- Η Ενωμένη Τετράπολη δεν διαλύεται

Βασίλης Ρουχωτάς: Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη- Η Ενωμένη Τετράπολη δεν διαλύεται

Βασίλης Ρουχωτάς: Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη- Η Ενωμένη Τετράπολη δεν διαλύεται post thumbnail image

Μετά την φημολογούμενη μετακίνηση στελεχών της Ενωμένης Τετράπολης στον Κίνημα Πολιτών Κεφαλονιάς και όχι μόνο, ο Βασίλης Ρουχωτάς, ο επικεφαλής της παράταξης (Ενωμένη Τετράπολη), θέλησε να εξηγήσει τι συμβαίνει.

Φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, τονίζοντας ότι η παράταξή του δεν διαλύεται σε πείσμα κάποιων και “καλά θα κάνουν να κοιτάξουν την καμπούρα τους” τόνισε.

Βεβαίως, αναφέρθηκε και στο θέμα της φορολογικής παράβασης συον πλατύ και επισήμανε ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έβαλε και άλλα θέματα για το συμβούλιο θέλοντας να υποβαθμίσει το γεγονός.

Ακούστε τον κο Ρουχωτά:

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην ΠεριφέρειαΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην Περιφέρεια

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο οποίος βρέθηκε εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο και ήρθε πρώτος σε

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος για τους δασικούς χάρτες, τα σπήλαια και τον Μύρτο, την παραλιακή Αργοστολίου και τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥΟ βουλευτής Παναγής Καππάτος για τους δασικούς χάρτες, τα σπήλαια και τον Μύρτο, την παραλιακή Αργοστολίου και τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ

Πληθώρα θεμάτων συζητήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» όπου φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Παναγής Καππάτος. Μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν τα θέματα των σπηλαίων, του Μύρτου και των αποζημιώσεων του ΙΑΝΟΥ.