Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο post thumbnail image

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ο κος Ανδρεάτος, επισήμανε ότι αν δεν υπάρχει ο σωστός συντονισμός από όλους, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές. Γι’ αυτό και στον Λουρδά την περασμένη χρονιά δε θρηνίσαμε θύματα λόγω της σωστής οργάνωσης.

Τόνισε, ότι σε περίπτωση φωτιάς στην Κεφαλονιά την ευθύνη για την εκκενώση της περιοχής την έχει ο Δήμαρχος, αν ξεσπάσει φωτιά και στην Ιθάκη την ευθύνη την έχει ο α/περιφερειάρχης.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του σχετικά με το ότι όλοι πρέπει να αναλάμβάνουν τις ευθύνες τους και να κάνουν ότι καλύτερο για να αποτρέπουν θλιβερές καταστάσεις.

Ακούστε τον κο Ανδρέατο:

 

Related Post

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Συγκινητική και πολύ όμορφη στιγμή η είσοδος των τροφίμων στο Γηροκομείο»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Συγκινητική και πολύ όμορφη στιγμή η είσοδος των τροφίμων στο Γηροκομείο»

O αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, Αριστοτέλης Μπατιστάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηροκομείου. Ο αντιπρόεδρος αναφερόμενος στα εγκαίνια, δεν έκρυψε

Ο Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον ΜύρτοΟ Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον Μύρτο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» μίλησε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Πυλάρου  Μιχάλης Γάκης και με τις δύο ιδιότητές του, ως γιατρός και ως αντιδήμαρχος. Για τα διαγνωστικά κέντρα ανέφερε