Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο post thumbnail image

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ο κος Ανδρεάτος, επισήμανε ότι αν δεν υπάρχει ο σωστός συντονισμός από όλους, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές. Γι’ αυτό και στον Λουρδά την περασμένη χρονιά δε θρηνίσαμε θύματα λόγω της σωστής οργάνωσης.

Τόνισε, ότι σε περίπτωση φωτιάς στην Κεφαλονιά την ευθύνη για την εκκενώση της περιοχής την έχει ο Δήμαρχος, αν ξεσπάσει φωτιά και στην Ιθάκη την ευθύνη την έχει ο α/περιφερειάρχης.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του σχετικά με το ότι όλοι πρέπει να αναλάμβάνουν τις ευθύνες τους και να κάνουν ότι καλύτερο για να αποτρέπουν θλιβερές καταστάσεις.

Ακούστε τον κο Ανδρέατο:

 

Related Post

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με

Δημήτρης Τζανετάτος:Το λιμενικό ταμείο αδιαφορεί για τα προβλήματα της Σάμης- Αλέξανδρος Μοσχονάς: Παλεύω με την γραφειοκρατίαΔημήτρης Τζανετάτος:Το λιμενικό ταμείο αδιαφορεί για τα προβλήματα της Σάμης- Αλέξανδρος Μοσχονάς: Παλεύω με την γραφειοκρατία

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων και καταστηματαρχών Σάμης «Γιαλός» ο κος Τζανετάτος προκειμένου να απαριθμήσει τα προβλήματα της παραλιακής ζώνης της Σάμης.