Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: «Ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός – Δίνεται σε κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος»

Διονύσης Στανίτσας: «Ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός – Δίνεται σε κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος»

Διονύσης Στανίτσας: «Ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός – Δίνεται σε κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος» post thumbnail image

O Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5, όπου μίλησε για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί, για τα έργα που εκτελούνται και αυτά που είναι προγραμματισμένα αλλά και για την πορεία του τουρισμού την φετινή σεζόν.

«Το 80% των μόνιμων κατοίκων του νησιού έχει εμβολιαστεί και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όσων έχουν δηλώσει» ανέφερε εμφανώς ικανοποιημένος ο κος Στανίτσας και τόνισε ότι αυτό (ο πλήρης εμβολιασμός) θα λειτουργήσει θετικά και στον τουρισμό, από τον οποίο ήδη λαμβάνουν θετικά δείγματα. Όπως εξήγησε υπάρχει κινητικότητα αλλά από τον Ιούλιο και μετά, ενώ επισήμανε ότι υπάρχουν κρατήσεις και από Έλληνες.

Από τα έργα τα οποία έχουν γίνει στην Ιθάκη, ο Δήμαρχος ξεχώρισε την προβλήτα στην παραλιακή, που όπως είπε είναι ένα τεράστιο συν που θα βοηθήσει ώστε να δένουν περισσότερα σκάφη. Αλλά και τα pillars έχουν λειτουργήσει θετικά με τον κο Στανίτσα να υποστηρίζει: «Πέρυσι, μέσα σε ενάμιση μήνα τα pillars απέδωσαν 25 χιλ. ευρώ». 

Ο δρόμος που ενώνει την βόρεια με την νότια Ιθάκη προχωράει ικανοποιητικά και όπως εξήγησε ο κος Στανίτσας, σύντομα θα δοθεί στην κυκλοφορία αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο. «Μέχρι το Σεπτέμβριο θα δημοπρατηθεί, για να ξεκινήσει το μεγάλο έργο το οποίο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 40 χρόνια» επισήμανε.

Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά και στον στόχο των 4 – 5 έργων που θέλει να ολοκληρωθούν επί θητείας του. «Σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων, Οδυσσειακό κέντρο, βιολογικός καθαρισμός, γηροκομείο και αρχαιολογικός χώρος Αγίου Αθανασίου. Αυτά τα έργα είναι ο στόχος των επόμενων ετών» ανέφερε ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του σχετικά με το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο δεν έχει βοηθήσει την Ιθάκη να αναδείξει τον Αρχαιολογικό της θησαυρό.

 

Related Post

Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο επικεφαλής της παράταξης «ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός με αφορμή

Στάθης Τσελέντης: «Προσπαθούμε ακόμα να επουλώσουμε τις πληγές μας»Στάθης Τσελέντης: «Προσπαθούμε ακόμα να επουλώσουμε τις πληγές μας»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο Φισκάρδο, μια ανάσα πριν την έναρξη της

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση