Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Νίκος Παπαδάτος για τον Πλατύ Γιαλό

Ο Νίκος Παπαδάτος για τον Πλατύ Γιαλό

Ο Νίκος Παπαδάτος για τον Πλατύ Γιαλό post thumbnail image

Ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν έχει λυθεί έως και τώρα- πρώτες μέρες Ιουλίου- είναι ο Πλατύς Γιαλός, που παρά την καθαριότητα του γιαλού γενικότερα, λύπει η καντίνα η οποία θα βοηθούσε τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους προκειμένου να βρίσκουν ένα νερό ή κάτι να φάνε.

Ο κος Νίκος Παπαδάτος (εντεταλμένος σύμβουλος για τις παραλίες), μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και έδωσε την απάντησή του για όσα γράφονται. Όπως τόνισε, το πρόβλημα είναι γραφειοκρατικό και το συντομότερον δυνατό θα λυθεί.

Ακούστε όσα είπε ο κος Παπαδάτος.

 

Related Post

Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», την Τρίτη 6-11-2018 φιλοξενήθηκε ο κος Αλέξανδρος Παντελειός, ένας εκ των εκπροσώπων της κίνησης πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» και πρόεδρος του ΤΕΕ

Αλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζειΑλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζει

Η υποψήφια περιφερειάρχης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού βρέθηκε στην Κεφαλονιά και στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τις απόψεις της και της παράταξής της που στηρίζεται