Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο» post thumbnail image

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το εξώδικο από την ΔΕΗ προς τον δήμο.

«Δεν θα τα δώσει ο δήμος. Ο καθένας μπορεί να ζητάει ότι θέλει». Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του κου Δρακουλόγκωνα για να συμπληρώσει πως το συγκεκριμένο εξώδικο έχει πολλές ανακρίβειες και όπως επισήμανε: «Tο συγκεκριμένο εξώδικο είναι από την εταιρεία. Η ΔΕΗ  μας έστειλε ένα φαξ. Ζητάνε το ποσό μέσα σε πέντε μέρες. Ένα εξώδικο είναι , προφανέστατα ο δήμος δεν θα τα δώσει».

Ο καλεσμένος επισήμανε ότι ο δήμος έχει ωριμότητα και θα αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση. Παράλληλα τόνισε ότι προτεραιότητα του δημάρχου είναι οι περιοχές που επλήγησαν από τον Ιανό και η εύρυθμη λειτουργεία του νεοσύστατου δήμου.

Τέλος, ο κος Δρακουλόγκωνας κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του κου Καππάτου  σχετικά με το εξώδικο και τόνισε ότι έχουν διαφορετικές απόψεις και είναι απόλυτα λογικό. Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Είναι λογικό να έχουμε αντίθετες απόψεις. Δεν αποδεικνύεται αδικοπραξία σε αυτή την υπόθεση. Αν φτάσουμε στα δικαστήρια, η δικαιοσύνη θα το κρίνει. Πιστεύω όμως ότι ο κος Κάππατος μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί».

Related Post

Φοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου ΦλωράτουΦοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου Φλωράτου

Μετά την παραίτησή του από το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, όλοι αναρωτληθηκαν τι τον οδήγησε εκεί. Ο λόγος για τον Γαβρίλη Ρασσιά και για την ξαφνική του παραίτηση.

Καππάτος: «Υπήρχε κίνδυνος να μην ενταχθεί το μουσείο, αλλά τα καταφέραμε»Καππάτος: «Υπήρχε κίνδυνος να μην ενταχθεί το μουσείο, αλλά τα καταφέραμε»

Ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στον Δημήτρη Αλοΐζο και μίλησε για το μουσείο Σκλάβου, τους διοικητές των Νοσοκομείων της Κεφαλονιάς και για τις

Σαμούρης

Σαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίησηΣαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίηση

Στον ραδιοφωνικό σταθμό cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοίζου, φιλοξενήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα θέματα