Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση! post thumbnail image

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.

Στοιχεία τα οποία παρουσιάζονται λεπτομερώς και απορίες από τον συγγραφέα του άρθρου (εδώ το άρθρο http://kefalonianmantata.gr/54449-2/).

Σχετικά με τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα, την απάντηση από πλευρά Δήμου έδωσε η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Γαρμπή στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και όπως υποστήριξε τίποτα από όσα έχουν γίνει δεν είναι παράνομο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης το λόγο πήρε ο Βασίλης Ρουχωτάς (Ενωμένη Τετράπολη) και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα ακίνητο του Δήμου (Μετόχι Παλικής), τόνιζοντας πως υπάρχουν μελέτες αλλά δεν αξιοποιείται το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ακούστε την κα Γαρμπή και τον κο Ρουχωτά.

 

Related Post

Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με την εγκατάσταση της αφαλάτωσης του χωριού. Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει μια

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή. «Βγήκαμε έβδομοι σε μια έρευνα που ψήφισαν πολίτες από 190

Μόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά τουΜόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά του

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του νεοσύστατου δήμου Σάμης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Βασίλης Μόσχος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κος Νικόλαος Νικολάτος με την «Δημοτική