Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Γαβριελάτος ανέφερε ότι παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν και συνέβησαν πρόσφατα στην Κέρκυρα (με την σύσταση του ΔΣ του ΦοΔΣΑ) και θεωρεί λάθος της Κυβέρνησης να μην υπάρχει εκπροσώπηση απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου.  

«Εύχομαι τα άρθρα 83 και 93 να μην αποβούν ζημιογόνα» ανέφερε και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως: «Εύχομαι ο νέος φορέας να λειτουργήσει και να μην έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να μπουν κανόνες, αλλιώς τα σκουπίδια θα μείνουν στον δρόμο». Ο κος Γαβριελάτος θέλοντας να εξηγήσει τα παραπάνω επισήμανε – με βάση και τις πληροφορίες που έχει-  πως και η ΕΔΑΚΙ  θα παραμείνει και οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους, όμως υποστήριξε ότι υπάρχει φόβος, καθώς πουθενά δεν προβλέπεται ότι οι υπάλληλοι θα μείνουν στην ΕΔΑΚΙ.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα της ΕΔΑΚΙ, τους 100 κάδους και το νέο απορριμματοφόρο. «Οι 100 κάδοι παραχωρήθηκαν από την    Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης, το απορριμματοφόρο το αγοράσαμε. Όλα αυτά θέλουν διεργασίες. Το απορριμματοφόρο το είχαμε παραγγείλει από τον Ιανουάριο. Αν ξέραμε ότι θα δημιουργηθεί ο νέος ΦοΔΣΑ, δεν θα το παραγγέλναμε» δήλωσε χαρακτηριστικά. Εξήγησε ότι το απορριμματοφόρο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο και δεν γνωρίζει αν τα περιουσιακά στοιχεία θα μπουν στον νέο φορέα.

Σχολιάζοντας τη θέση που έλαβε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος στο ΔΣ του φορέα, τόνισε πως: «Από τη μία καλά έκανε και αποδέχθηκε τη θέση του γραμματέα, από την άλλη όμως είναι απλά ένας τίτλος». Τέλος, ανέφερε ότι όλα έγιναν στον αέρα και  ο ίδιος βλέπει αδιέξοδο.

Related Post

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Cosmos 96,5, απαντάει για το Γηροκομείο και άλλα θέματα της επικαιρότηταςΟ Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Cosmos 96,5, απαντάει για το Γηροκομείο και άλλα θέματα της επικαιρότητας

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο καλεσμένος πριν αρχίσει να απαντά στα ερωτήματα, κάλεσε τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα προστασίας, προκειμένου

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θοδωρής Αλυσανδράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το συμβούλιο της κοινότητας σχετικά με την τοποθέτηση

Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»

Η καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Students World Στάμω Γαλιατσάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο της που δημοσιεύθηκε σε αρκετά sites και