Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»

Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»

Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον» post thumbnail image

Ο τέως αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την μαραθώνια τηλεδιάσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου.

Ο κος Δρακουλόγκωνας χαρακτήρισε το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο ως ιλαροτραγωδία και επισήμανε ότι σε ένα πολύ σημαντικό περιφερειακό συμβούλιο, η Περιφερειακή Αρχή λειτούργησε ως δεκανίκι της Κυβέρνησης.

Για την τοποθέτηση της παράταξης του στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το επίμαχο άρθρο του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου  ο κος Δρακουλόγκωνας ανέφερε χαρακτηριστικά: « Έπρεπε η Κυβέρνηση να έχει δώσει την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να συζητήσουν το άρθρο.  Η πρότασή μας ήταν, για όσο διάστημα οι δήμαρχοι των νησιών δεν θέλουν τον ενιαίο ΦΟΣΔΑ, η Περιφερειακή Αρχή να απέχει απ’ αυτό. Βέβαια, η αντιπολίτευση (στο περιφερειακό συμβούλιο) ήταν χωρισμένη στα τρία, αλλά και κοινή πρόταση να είχαμε πάλι θα μειοψηφούσαμε».

Αναφερόμενος  στο νομοσχέδιο υπογράμμισε τα εξής: «Αυτό το νομοσχέδιο γράφτηκε άρθρο κατ’ άρθρο στα γραφεία των επιχειρήσεων κάποιων που έχουν σκοπό να αυξήσουν τα κέρδη τους. Οδηγούμαστε σε βιασμό του περιβάλλοντος» και τόνισε ότι αν υπάρξει πολιτική βούληση, ακόμα και τώρα μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις.

 

Related Post

Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσωΔιονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τρίτη 10-7-2018, ήταν ο κος Διονύσης Μινέτος προϊστάμενος του τμήματος περιβάλλοντος της Περιφέρειας, για να εκθέσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου ΣκλάβουΟ αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης. Στολισμός Με την πόλη ήδη να «έχει φορέσει τα γιορτινά της», ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο στολισμός φέτος

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Η παράταξή μας θέλει την απλή αναλογική, υπάρχουν όμως ενστάσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Η παράταξή μας θέλει την απλή αναλογική, υπάρχουν όμως ενστάσεις!

O επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Θεόφιλος Μιχαλάτος, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5, στην σειρά των εκπομπών για το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης 1».