Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»

Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»

Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Σπαθής θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά το lockdown των επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος υπογράμμισε πως: «μετά τις 27 Απριλίου αναμένεται μια χαλάρωση των μέτρων και θα πρέπει να  δούμε ποιοι επαγγελματίες θα ανοίξουν  και αν θα έχουμε τουριστική σεζόν. Θα είναι ευχής έργο να προλάβουμε Ιούλιο και Αύγουστο» και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην λίστα με τις πιο ασφαλείς χώρες για ταξίδια.

Ο κος Σπαθής σχολίασε και όλα τα βοηθήματα που έχουν δοθεί έως τώρα από την κυβέρνηση με προγράμματα και επιδοτήσεις , τονίζοντας όμως πως δεν έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το κάθε βοήθημα. Ενημέρωσε επίσης πως τόσο ο ίδιος  όσο και το επιμελητήριο είναι σε επαφή με  τα αρμόδια υπουργεία για να είναι σίγουροι ότι όλα αυτά τα βοηθήματα είναι προς όφελος των επαγγελματιών.

Ο πρόεδρος καυτηρίασε το γεγονός, ότι δεν επιδοτούνται τα ενοίκια των επαγγελματιών των οποίων οι επιχειρήσεις έκλεισαν με απόφαση του κράτους. «Κάποια μαγαζιά δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν και κάποια θα κλείσουν για πάντα. Με αυτό το σκεπτικό έστειλα και την επιστολή στον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Ευαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματαΕυαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματα

Άλλη μια νέα υποψήφια με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η Ευαγγελία Σισικοπούλου, είναι μια ακόμα γυναίκα που πολιτεύεται στην τοπική αυτοδιοίκηση

Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» με αφορμή την ανακοίνωση του για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Καλούμαστε να δείξουμε