Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos96,5, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε από τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, με σκοπό να δώσει την εικόνα που αποκόμισε από την επίσκεψή του στο νησί, να σχολιάσει την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας  το πρώτο επτάμηνο και βεβαίως να εκφράσει την άποψή του για επίκαιρα και πολύ σημαντικά θέματα (μεταναστευτικό, σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας).

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Η τρισέγγονη της «Μαρίας της Πενταγιώτισσας»… Βίκυ Σταυροπούλου, στον Cosmos 96,5Η τρισέγγονη της «Μαρίας της Πενταγιώτισσας»… Βίκυ Σταυροπούλου, στον Cosmos 96,5

Ένας ακόμα ηθοποιός από την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα» και συγκεκριμένα μια ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου, που ενσαρκώνει την

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πτώση του δέντρου στον Κούταβο αλλά και άλλα θέματα