Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής με  το κόμμα «Δημιουργία ξανά» στο Μεσολόγγι, Κώστας Αραβαντινός, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκθέσει την άποψή του για το μεταναστευτικό- προσφυγικό.

Όπως ανέφερε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πιο σκληρή σε ότι αφορά τους μετανάστες, δηλαδή θα έπρεπε να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται και σε δίκη και εκ των υστέρων να γίνεται έρευνα για το αν δικαιούνται άσυλο.

Καυτηρίασε την δράση των ΜΚΟ, οι οποίες αυξήθηκαν από την στιγμή που αυξήθηκαν οι ροές. Επισήμανε ωστόσο ότι οι απόψεις του είναι και απόψεις του κόμματος και παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις , παρ’ όλο που δεν κατάφεραν στις εκλογές να φτάσουν το 1%.

Τέλος, τόνισε  ότι η καλύτερη λύση θα είναι να μεταφερθούν σε άδεια νησιά (ακατοίκητα) και να χωριστούν βάσει δόγματος (καθώς οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες πχ Σουνίτες, Σιίτες κλπ), να ελεγχθούν και τέλος να επαναπροωθηθούν στις πατρίδες τους.

Related Post

Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διβαράτων Διονύσης Αντύπας, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Μύρτο και σχολιάζοντας την αργοπορία στις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει

Ο Μάκης Μεταξάς για την σύσκεψη με θέμα τον Μυκηναϊκό Τάφο στα ΤζαννάταΟ Μάκης Μεταξάς για την σύσκεψη με θέμα τον Μυκηναϊκό Τάφο στα Τζαννάτα

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην  Νομάρχης Μάκης Μεταξάς με αφορμή την σύσκεψη σήμερα στον Πόρο με θέμα τον Μυκηναϊκό Τάφο στα Τζαννάτα. Όπως ανέφερε

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού. Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν.