Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις «Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

Μια συνέντευξη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, παραχώρησε στον Cosmos 96,5 ο μαέστρος της Φιλαρμονικής σχολής Άγγελος Πρωτοψάλτης.

Με αφορμή την συναυλία της μπάντας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:30 στην είσοδο του Ωδείου, ο κος Πρωτοψάλτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να μιλήσει για την συναυλία και για άλλα θέματα της μπάντας.

Η μπάντα μετράει 60 ενεργά μέλη και στην συναυλία θα εμφανιστούν 23. «Μετά από χρόνια αναστολής της μπάντας και μετά την επανασύσταση της, αυτό που θα γίνει είναι πολύ ευχάριστο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, επισήμανε ότι την μπάντα θα πλαισιώσουν και τα έγχορδα του Ωδείου (βιολιά, πιάνο κλπ.). Βεβαίως δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όλα τα παιδιά της μπάντας, που πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνουν θυσίες και κοπιάζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πάντως δεν έκρυψε το γεγονός ότι όπως παντού έτσι και στην μπάντα υπάρχουν δυσκολίες, παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός, ότι υπάρχουν μικρά παιδιά που ασχολούνται με την μουσική.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στις 21:30 το βράδυ στην είσοδο της Φιλαρμονικής και να ακούσει «έργα από του 2 τιτάνες της ελληνικής μουσικής, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι» όπως ανέφερε.  

Related Post

Θανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρειαΘανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρεια

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιβιτσάνης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η  Θέα». Ο κος Λιβιτσάνης έκανε αρχικά μια μικρή αναφορά για το πώς ήταν το Πάσχα στην Ιθάκη

Ζαμπέλη στον COSMOS 96,5 : Αυτός είναι ο λόγος που καταποντίζεται η κρουαζιέρα στην ΚεφαλονιάΖαμπέλη στον COSMOS 96,5 : Αυτός είναι ο λόγος που καταποντίζεται η κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε η γνωστή τουριστική πράκτορας Κούλα Ζαμπέλη αναφορικά την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο της κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά τη φετινή περίοδο. «Τα κρουαζιερόπλοια θα αρχίσουν να

Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Άγγελος Γαλιατσάτος, σε μια πρώτη συνέντευξη, σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο. Η