Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Γαβριελάτος ανέφερε ότι παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν και συνέβησαν πρόσφατα στην Κέρκυρα (με την σύσταση του ΔΣ του ΦοΔΣΑ) και θεωρεί λάθος της Κυβέρνησης να μην υπάρχει εκπροσώπηση απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου.  

«Εύχομαι τα άρθρα 83 και 93 να μην αποβούν ζημιογόνα» ανέφερε και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως: «Εύχομαι ο νέος φορέας να λειτουργήσει και να μην έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να μπουν κανόνες, αλλιώς τα σκουπίδια θα μείνουν στον δρόμο». Ο κος Γαβριελάτος θέλοντας να εξηγήσει τα παραπάνω επισήμανε – με βάση και τις πληροφορίες που έχει-  πως και η ΕΔΑΚΙ  θα παραμείνει και οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους, όμως υποστήριξε ότι υπάρχει φόβος, καθώς πουθενά δεν προβλέπεται ότι οι υπάλληλοι θα μείνουν στην ΕΔΑΚΙ.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα της ΕΔΑΚΙ, τους 100 κάδους και το νέο απορριμματοφόρο. «Οι 100 κάδοι παραχωρήθηκαν από την    Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης, το απορριμματοφόρο το αγοράσαμε. Όλα αυτά θέλουν διεργασίες. Το απορριμματοφόρο το είχαμε παραγγείλει από τον Ιανουάριο. Αν ξέραμε ότι θα δημιουργηθεί ο νέος ΦοΔΣΑ, δεν θα το παραγγέλναμε» δήλωσε χαρακτηριστικά. Εξήγησε ότι το απορριμματοφόρο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο και δεν γνωρίζει αν τα περιουσιακά στοιχεία θα μπουν στον νέο φορέα.

Σχολιάζοντας τη θέση που έλαβε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος στο ΔΣ του φορέα, τόνισε πως: «Από τη μία καλά έκανε και αποδέχθηκε τη θέση του γραμματέα, από την άλλη όμως είναι απλά ένας τίτλος». Τέλος, ανέφερε ότι όλα έγιναν στον αέρα και  ο ίδιος βλέπει αδιέξοδο.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, μίλησε στον Δημήτρη Αλοϊζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τον

Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου, Δημήτρης Σιμωτάς. Η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μικρό κόμμα αλλά προοδευτικό

Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητάει να πραγματοποιηθεί συμβούλιο