Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP» post thumbnail image

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.

Ο κος Βαρτελάτος τόνισε πως, παντού ο ΚΟΚ καθορίζεται από την σήμανση, έτσι και στην Κρανιά. «Στις πιο πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όσοι κινούνται μέσα στους κόμβους έχουν προτεραιότητα. Με αυτή τη λογική μπήκαν τα STOP, γιατί το καλοκαίρι υπήρχε μπέρδεμα» ανέφερε  και υπογράμμισε πως, από την στιγμή που μπήκε το STOP  όλοι θα πρέπει να σταματάνε.

Στο τέλος της παρέμβασής του επισήμανε πως θα έπρεπε για ένα διάστημα η τροχαία να στείλει στα σημεία τροχονόμους   που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και  παράλληλα θα ενημερώνουν για τη νέα σήμανση. «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να το συνηθίσουμε» κατέληξε.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Related Post

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε

Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Ο κος Τραυλός απάντησε σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.